Payment Pertama dari YOVIA..akhirnya!!! - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

13 Ogos 2013

Payment Pertama dari YOVIA..akhirnya!!!



Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Masih dalam mood raya lagi kan...Ahkak sudah mula kerja tapi menyempat untuk updated belog. YOVIA sebelum ini ahkak ada cerita pasal benda ni di SINI. Boleh saja baca di SINI. Setelah menanti bayaran dari bulan pertama ahkak join benda ni...ha baru hari ini dapat bayaran dari YOVIA.

Ahkak terima emel tadi pagi dan buktinya seperti yang tertera di bawah ni...


Yang ni dah masuk dalam akaun paypal


nama ahkak tu wajib di highlight jadi Ahkak Gojess... heheheh. $4.58USD aje tapi bersyukur la sebab program ni tunaikan janji untuk membayarnya.

Okey..korang yang berminat bolehlah mendaftar guna akaun facebook aje pun boleh. Tapi WAJIB ada akaun PAYPAL sebab kalau takde akaun paypal, macamana nak dapat bayaran kan.

Boleh tengok cara-cara mendaftar di website YOVIA sendiri











Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...