Redeem pertama telah masuk akaun PAYPAL - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

06 Julai 2013

Redeem pertama telah masuk akaun PAYPAL

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Selamat berhujung minggu bersama keluarga tersayang. Yang belum berkeluarga selamat bertemujanji...heheheh..jangan buat lebih-lebih tau.

Okey... hari Sabtu ni rajin pulak ahkak kongsikan sesuatu. Hihihhhi ahkak dah redeem point DOTDOTDOT tapi 1000 point bersamaan 1 USD....ya tengok aje lah nilai yang ahkak redeem tu. Mesti ada yang kata " ala... 1 dollar aje" . Ahkak tak kisah pun kalau ada yang kata dalam hati macam tu. Tapi cuba fikir sendiri la, nilai 1 dollar tu nilai dalam matawang kita (RINGGIT MALAYSIA)  berapa? kira sendiri...Apapun, lebih baik ada dari tiada kan. Janji DOTDOTDOT tu bayar, bukan janji tinggal janji.

Dan dalam beberapa hari lagi bayaran dari PROGRAM ni pulak akan masuk. Alhamdulillah. Biarpun sikit..tapi bila dikumpul-kumpul dalam satu akaun PAYPAL...jadi banyak juga. Kira macam tabung kan.

ha...siapa yang berminat nak tahu apa dia DOTDOTDOT tu..tinggalkan aje emel korang di entri ni nanti ahkak citer.

ops....tunggu sekejap..selain tu ahkak juga nak khabarkan lagi (pasal buat duit online juga yg penting FREE tanpa bayaran pendaftaran) ha...yang ni korang boleh dapat






Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...