NAK TOPUP FREE?? IGLOO APP boleh bagi korang.... - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

27 Julai 2013

NAK TOPUP FREE?? IGLOO APP boleh bagi korang....


Pernah dengar tentang Igloo App?  Kalau korang ada sebijik atau berbijik-bijik telefon pintar a.k.a SMARTPHONE yang korang dapat harga REBATE tu...ni Application ini memang untuk anda. Apalagi kalau korang ni budak sekolah saja...(yang bukan budak sekolah pun boleh) Henpon memahal..tapi kredit TAKDA...apa barang ada henpon mahal kan. 

Dengan meng'INSTALL' Igloo App ini ke SMARTPHONE rebate korang...korang boleh la berlagak dengan henpon pintar tu. Sebabnya KEBAIKAN Igloo App ini selepas mendaftar seperti yang diajar dalam entri ini... korang akan dapat TOPUP henpon pintar korang tanpa keluarkan duit pon. Kerja mudah dengan tengok iklan yang Agloo App bagi dekat korang.

Korang boleh saja ke Google Play 


 atau iTunes App Store 


untuk meng'INSTALL' Igloo App..DANNNNN..jangan lupa letak la nombor bertuah  AHKAK yang GOJESS ni kalau diminta okey!

2033bf

Okey..CARA-CARA MENDAFTAR atau LOG IN selepas korang install ada ditunjukkan di bawah tuuuuuu...

LANGKAH 1


LANGKAH 2 

LANGKAH 3

LANGKAH 4


LANGKAH 5


LANGKAH 6


LANGKAH 7


LANGKAH 8


LANGKAH 9


LANGKAH 10


(Semua gambar tu kredit pada IGLOO )


Ada faham? Kalau tak faham jugak boleh ke website IGLOO APP
Tapi jangan lupa letak nombor bertuah ahkak erk... 

2033bf



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...