Menanti PAYMENT lagi.... - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

08 Julai 2013

Menanti PAYMENT lagi....



Sebelum ni ahkak ada buat entri pasal dapat payment sebanyak 1USD kan,,sebenarnya tu hasil daripada menggunakan SMARTPHONE ahkak. Rupanya telefon pintar kita ni boleh mendatangkan hasil juga. Terima kasih pada kawan ahkak yang baik hati kongsikan benda baik tu... kalau korang tak ingat entri mana cuba baca entri INI



Boleh jenguk sikit di sini pasal VinceGillCruise

Kemudian payment dari iPanel pun masuk malam selepas dapat bayaran hasil smartphone ahkak. Biar pun jumlah sedikit sekurang-kurangnya apa yang dijanjikan telah ditunaikan. Terima kasih iPanel..  Korang yang berminat join iPanel ni boleh saja ke laman web mereka di iPanel.  Tidak perlu bayar pun...korang cuma perlu jawab survey yang diberi, kumpul mata. Dan rajin-rajin la LOGIN masuk setiap hari...jangan lupa juga berikan komen serta pendapat korang. Itu pun ada mata.

Apa itu SmartBear freeware ? 


Dan lagi dua hari ahkak tunggu bayaran dari YOVIA. Dalam website YOVIA ni, menyatakan setiap 10hb akan dibayar. Wah...teruja ni...sebab ahkak tunggu 7USD!... Okey yang rasa pelik dengan benda YOVIA ni... meh ahkak jelaskan...YOVIA ni sseperti 8SHARE tu bezanya yang ni bagi bayaran dalam bentuk USD. Dan sangatlah mudah untuk selesaikan TASK yang diberi. Tak percaya? Cuba sendiri..sebab ahkak tidak bayar apa-apa pun semasa register dulu..dalam sehari dapat 1USD ...(ikut task yang diberi..kalau banyak syukur la...rezeki kita) 

Korang hendak mencuba? Bolehlah ke laman web YOVIA sendiri dan rasakan hasilnya nanti....


Bagi rakan-rakan BLOGGER yang suka D.I.Y tu boleh ke PINTEREST

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...