INI BLOG LUCAHKAH? - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

05 Julai 2013

INI BLOG LUCAHKAH?

ini hasil print screen belog ahkak ni...

Wokey...tak mau bagi tengok HITS di sana sebab memalukan (sikit aje) tapi dengan tak malunya ahkak sharingkan keyword yang ganjil di belog ni.

Ziela Jalil Besar tu sentiasa ada setiap minggu... kalau yang sebelum-sebelum ni mesti tertera di sana BUAH DADA Ziela Jalil. Amboi..siapa yang mencari pasal buah dada ni erk. Gataiii sungguh jari jemari korang tu tau. Apa korang ingat ahkak ada letak gambar buah dada artis di sini? 

Lepas tu yang korang pergi cari "tanda-tanda kuat melancap" tu apa kess? Alahai bila masa ahkak buat entri pasal seks atau lucah ni?...binggung sekejap.

Lepas ni cuba la korang cari produk buat selim badan. Produk buat buang lemak semasa ramadhan ni. Berfaedah sikit buan ahkak belog ni.. hahahahah...tu ahkak ada jual produk buang lemak. Ahkak dah buang lemak sebanyak 13 kilo dah. Memang lemak degil sebab Alpha Lipid pun tak boleh buang lemak ahkak ni....ngeheheheh

ini namanya Jamu Pesona Anggun yer...harga ahkak jual RM80. Sila la jangan kata mahal sebab harga tu sudah termasuk poslaju ke seluruh MALAYSIA.

Kalau nak baca testimoni...ahkak sendiri bleh buat testimoni. Sebab ahkak makan jamu ni la dapat membuang lemak degilsss sebanyak 12 kilo. (huhuhu...klu beli daging lembu dekat pasaraya dah berapa harga 12 kg tu erk?)





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...