Giveaway Ramadhan by JiwarOsak - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

03 Julai 2013

Giveaway Ramadhan by JiwarOsak


Assalamualaikum dan salam sejahtera.. hari ni bukan entri memarah lagi ok. Ahkak nak promo satu GA sempenan ramadhan ni. Korang semua dijemput join...sila sebarkan ya sayang-sayang semua....
Hadiah sangatlah lumayan dan berbaloi-baloi..wahahaha..ayat ahkak dah macam insan gedixxxx. Ok ..join jangan tak join. Sangat mudah untuk anda-anda smeua...copy paste aje kod html yang dibagi..siap..kemudian publish la entri korang tu..lepas tu jangan lupa ajak rerakan blogger lain join..
kasi ramai ini GA



Giveaway Ramadhan by JiwarOsak


JOM Sertai Giveaway Ramadhan yang dianjurkan oleh Jiwarosak.Com dan disponser oleh
AbgferOz | Emma Eshya | Cik Amabee | Puteri Insyirah | Atie Eryati | JR EvolusiKu | Miszz Nadea | Nor Syazwani | Amirul Syahnaz | Ieta Mat Sa’ad | Nadz Fisol | Nurmujahidah Ismail | Kak Noor Noorlia | Delima Zamrud | Nurul Syarafina | Edo Hayra | Schu Hada | Anastasia Ann | Khairul Zamri | MahaMahu | MahaGosip | Diari sedetik lebih Farisha | Ainul Asyirah Asyiqeen | Sempoi Jerk | Masni Abdul Kadir | Ahmad Siddiq Adnan


hanya 3 STEP dan anda mungkin memenangi hadiah yang menarik..
Terdapat pelbagai jenis hadiah dan cash yang boleh dimenangi.. untuk maklumat lanjut layari blog penganjur di AbgferOz

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...