AFB FEED

Apasal 8SHARE saya tidak boleh cash out????

2:21 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Ha..ada jawapan untuk soalan di atas tu? Sebab Apa?

Antara sebab-sebabnya MUNGKIN...

1. Kau belum buka akaun dengan 8SHARE <--- ada="" akaun="" b="" belum="" dengan="" kalau="">8SHARE
boleh la ke laman web 8SHARE ini
2. Ada akaun dengan 8SHARE tapi pemalas tahap DEWA untuk sharing itu campaign yang kena bagi. <--eh ahkak="" b="" bila="" buat="" cash="" dewa-dewi.="" entri="" itu="" kan="" la...ngahahahah..pemalas="" lain="" macam="" orang="" out="" tahap="" tengok="" untuk="">8SHARE
dorang...kau tak jeles? Ahkak jeles ni..
3. Atau mungkin ayat korang tidak SEPOWER ayat orang lain yang sudah berkali-kali cashout dan dapat cashout.. <--- ada="" adalah="" ahkak..="" apasal="" atau="" ayat="" buat="" dari="" di="" eh="" erk="" font="" gula="" hendak="" iklan="" itu="" juga="" ker="" klik="" korang="" mana="" manis="" melaka="" memang="" miahahahah.="" ni="" orang="" pakai="" pantai="" pasir="" sabah="" tertarik="" tidak="" tu="">

4. ermmmm....ahkak fikir dulu apalagi kekurangannya ok....tapi tolong la...tengok campaign di bawah tu...plis..plis...plis...kamu jangan nakal... ops silap eja...Please..please..please..kamu tolong KLIK


Can You Guess That These Talents are Underprivileged Kids?


You Might Also Like

0 komen

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Advertise

Logo Sabahan Blogger
APDM SAPS

SABAHAN BLOGGER(DI BAWAH BAYU KAMI BERSATU)