Apasal 8SHARE saya tidak boleh cash out???? - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

15 Julai 2013

Apasal 8SHARE saya tidak boleh cash out????

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Ha..ada jawapan untuk soalan di atas tu? Sebab Apa?

Antara sebab-sebabnya MUNGKIN...

1. Kau belum buka akaun dengan 8SHARE <--- ada="" akaun="" b="" belum="" dengan="" kalau="">8SHARE
boleh la ke laman web 8SHARE ini
2. Ada akaun dengan 8SHARE tapi pemalas tahap DEWA untuk sharing itu campaign yang kena bagi. <--eh ahkak="" b="" bila="" buat="" cash="" dewa-dewi.="" entri="" itu="" kan="" la...ngahahahah..pemalas="" lain="" macam="" orang="" out="" tahap="" tengok="" untuk="">8SHARE
dorang...kau tak jeles? Ahkak jeles ni..
3. Atau mungkin ayat korang tidak SEPOWER ayat orang lain yang sudah berkali-kali cashout dan dapat cashout.. <--- ada="" adalah="" ahkak..="" apasal="" atau="" ayat="" buat="" dari="" di="" eh="" erk="" font="" gula="" hendak="" iklan="" itu="" juga="" ker="" klik="" korang="" mana="" manis="" melaka="" memang="" miahahahah.="" ni="" orang="" pakai="" pantai="" pasir="" sabah="" tertarik="" tidak="" tu="">

4. ermmmm....ahkak fikir dulu apalagi kekurangannya ok....tapi tolong la...tengok campaign di bawah tu...plis..plis...plis...kamu jangan nakal... ops silap eja...Please..please..please..kamu tolong KLIK


Can You Guess That These Talents are Underprivileged Kids?


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...