SOFIESYA COLLECTION GA CONTEST - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

12 Jun 2013

SOFIESYA COLLECTION GA CONTEST

Nak JOIN klik Banner atau di SINI

Hari ini PB merajinkan diri untuk join CONTEST. Rasanya sudah dua hari tidak buat entri baru. Tengah mencari sesuatu di google tadi terjumpa URL contest ni. Tinggal beberapa hari saja lagi. Paling Mudah rasanya kontes ni sebab tidak perlu la kau klik iklan sana sini atau LIKE page banyak-banyak. Almaklumlah..line internet di rumah PB sekarang lambat mengalahkan babis-babis yang angry bird tembak selalu tu.

Ekceli kena minta buat entri pasal belog SC (Sofiesya Collections)..tapi PB baru saja masuk ke belog ni ketika ni. Sambil buat entri kontes..sambil buka-buka entri di SC. Ya...apa yang menarik  PB ialah PEPLUM. Wah..kalau PB menang PEPLUM dari SC alangkah bestnya. Okey la..kalau korang juga peminat PEPLUM macam PB...cepat-cepatlah join kontes ni yer. 24Jun 2013 ni dah TAMAT.

P/s : Puan Penganjur..maaf bebanyak PB tidak pandai buat ayat-ayat indah. Okey..selamat berkenalan dari PB (Puan Belog) bukan Premium Beautifull yer...

KLIK SINI untuk join.


Sebelum tu...mungkin korang berminat  nak tahu


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...