Kaspersky Murah Antivirus Giveaway by Kaspersky Murah - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

05 Jun 2013

Kaspersky Murah Antivirus Giveaway by Kaspersky Murah

 

Kaspersky Murah Antivirus Giveaway by Kaspersky Murah 

 Korang tau ke Kaspersky Murah sekarang tengah mencari seorang pemenang untuk Kaspersky Murah Antivirus Giveaway? Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca dan pembeli Kaspersky Murah. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

Follow blog Kaspersky Murah 
Buat satu entri bertajuk Kaspersky Murah Antivirus Giveaway by Kaspersky Murah 
Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..

TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 17 Jun 2013 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...