AFB FEED

Simple Giveaway by Nabeel Fikree

3:56 PTG



Assalamualaikum.




Terima kasih bebanyak kepada mereka semua yang dah sudi jadi sponsor untuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree untuk kali ni. Giveaway kali ni dinamakan sebagai Simple Giveaway sebab hadiahnya simple je. Tak lah banyak mana meletop vavavoom pon hehe. Harap mendapat sambutan dari korang sebab senang je nak join. Guna cara kopi dan pasta je!






Simple Giveaway by Nabeel Fikree



Harap giveaway ni akan mendapat sambutan dari korang. Alang2 kan, bila dah baca tu teruslah join hihi. 



SYARAT-SYARAT :





  1. Follow blog NabeelStories.Com dan jangan lupa follow blog sponsor jugak!


  2. Buat satu entri bertajuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree


  3. Sila copy kod yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry.


  4. Tinggalkan link pada ENTRY INI sahaja!






  5. NAK TAHU SENARAI HADIAH?

    NAK JOIN? JOM KLIK SINI !





    You Might Also Like

    0 komen

    sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
    tenkiu atas kritikan+komen korank...

    Advertise

    Logo Sabahan Blogger
    APDM SAPS

    SABAHAN BLOGGER(DI BAWAH BAYU KAMI BERSATU)