SIAPA PENGGUNA FACEBOOK YANG SAKIT MENTAL?? - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

14 Mei 2013

SIAPA PENGGUNA FACEBOOK YANG SAKIT MENTAL??

Sumber : FACEBOOK

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Korang mesti pengguna mukabuku atau FACEBOOK kan. Mustahil tidak. Ha..kebiasaan kita selalu nampak orang ambik gambar sendiri..bermai-ramai...kemudian upload dekat facebook. Betulkan? Lepas tu rakan-rakan klik LIKE...hihihihih

Ha...dan tidak mustahil juga ada yang bila masuk memana restoran atau majlis makan-makan, sebelum makan dia ambik gambar makanan sepinggan dulu terus upload laju-laju dekat facebook. Konon itu adalah ciri-ciri orang sakit mental. Ekekekekek...puan belog tidak pasti kesahihannya cuma nampak dekat facebook rakan pasal keratan akhbar yang ada menyatakan sedemikian. 

Puan belog bukan tidak pernah buat..pernah tapi tidak la jadi perangai TETAP DAN BERPENCEN. Nampak kawan buat..Puan Belog pun tiru. (huhuhuhu...suka la ikut orang) Lepas tu kalau tidak disimpan dalam memori henpon Puan Belog buang la. Muat turun ke facebook memang pernah...paling banyak dalam group MTK (Moms Talk Kitchen). Kongsi resepi di situ. Dan paling kerap dekat belog la...hihihhihi...

Pendapat Puan Belog...Puan Belog tak rasa pun sikap tu petanda sebagai sakit mental. Kalau betul-betul sakit mental...ha yang 'CIPTA' facebook tu pun kategori sakit mental la jugak...

Pssstttt...ini hanya pendapat peribadi Puan Belog saja.jangan ada yang teraa hati ya....sekian dulu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...