SIAPA PANDAI EDIT BELOG? - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

02 Mei 2013

SIAPA PANDAI EDIT BELOG?

Mohon pada sesiapa yang pandai atau mahir dalam edit mengedit ni...Puan Belog mahu minta tolong edit full template. (ala...bukan nak minta free pun...puan belg bayar la berapa yang koran g cas nanti) tapi nak tengok jugak hasil yang pernah korang buat....

Siapa yang tau mana-mana blogger yang comel aje hasil kerja dia..sila..sila bagi link dia k...Korang perasan atau tidak..Belog ini jadi semacam sebab puan belog memandai-mandai tukar template..tau-tau jadinya macam ni..heheheheh...

ok...sekian dulu...

Minta juga jasa baik korang utk LIKE Page Puan Belog 

4 ulasan:

  1. bleh edit blog sendiri aje.xberani nk edit blog org lain.hehe

    BalasPadam
  2. ada ramai blogger yang pandai edit blog...

    Nieyxzha Hassan, Jiakreatifelt dan Che Ros... diaorang pandai dan cantik dalam edit full template...

    BalasPadam
  3. cuba try contact ni... insyaallah dia boleh membantu

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...