NUFFNANG Blogbuster Campaigns:Acer Hybrid Ultrabook - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

07 Mei 2013

NUFFNANG Blogbuster Campaigns:Acer Hybrid Ultrabook

Assalamualaikum dan salam sejahtera wat yang tersinggah di belog ni.

Hari ini baru tergerak hati Puan Belog updated belog ni konon. Minggu lepas rajin sakan sertai pelbagai segmen. Ha..masuk minggu ni jadi pemalas pulak. Okey la demam PRU sudah abis (bagi Puan belog la) jadi cerita-cerita pasal politik harap-harap sudah diTAMATKAN yaa...

Erm..hari ni juga baru buka emel. Dapat emel dari NUFFNANG. Puan Belog ni kalau dalam Bahasa Inggeris memang fail berabis..jadi buat-buatnya Puan belog faham la apa perlu dibuat. Emel tu bagi tawaran untuk promosi Acer Hybrid Ultrabook..(agaknya la..ngeheheh) Dapat tawaran ni aje sudah excited lebih...tapi bila fikir-fikir balik..hohooh..Puan Belog bukan pandai wat video pendek..setakat ambik gambar video anak-anak bolehlah. Yang ni..alahai...Apapun..terima kasih la wahai NUFFNANG Sebab bagi tawaran ni. Saya sangat menghargainya..tapi dengan ikhlas hati saya menolak...sebab tidak pandai wat apa yang kena minta. (Selain MALAS berusaha..huhuhuhu..)

Okey la..buat yang terima tawaran tu..buatlah yang terbaik..good luck ya..

Sekian dan Wassalam

4 ulasan:

  1. samaaaa,malas jugak kita pongggg

    BalasPadam
  2. samaaaa,malas jugak kita pongggg

    BalasPadam
  3. samalah. Ezzatie dapat pun dah lama =) tapi nak kena buat sendiri video tu. alahai ~T_T~

    BalasPadam
  4. huhu.. nak berlakon tu yang payah tu. takde bakat

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...