Rajin Update Belog Bersebab - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

30 April 2013

Rajin Update Belog Bersebab

Dan Sebabnya adalah...sesaja mau join segmen yang sangat banyak tu. 

Puan Belog tengah rajin ikut segala segmen sekarang ni..cuma ada beberapa jenis segmen yang tidak berkenan dihati maka tidak join la. Contoh segmen yang PB tidak minat...yang suka suruh klik ikan yang banyak, kalau setakat dua tiga bijik Puan Belog sudi la..tapi kalau sudah lebih..erm..klik button X aje la.

Okey la...itu ajelah Puan belog mau taip...hihihih (sebenarnya idea itu sudah lari berkilo-kilo meter jauhnya...)

Sekian...

1 ulasan:

  1. hehe..alaa..ikut mood jugak nak update blog :) apa pun, berblog utk hobi dan juga ada untuk cari rezeki .. :)

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...