AFB FEED

Rajin Update Belog Bersebab

4:13 PTG

Dan Sebabnya adalah...sesaja mau join segmen yang sangat banyak tu. 


Puan Belog tengah rajin ikut segala segmen sekarang ni..cuma ada beberapa jenis segmen yang tidak berkenan dihati maka tidak join la. Contoh segmen yang PB tidak minat...yang suka suruh klik ikan yang banyak, kalau setakat dua tiga bijik Puan Belog sudi la..tapi kalau sudah lebih..erm..klik button X aje la.

Okey la...itu ajelah Puan belog mau taip...hihihih (sebenarnya idea itu sudah lari berkilo-kilo meter jauhnya...)

Sekian...

You Might Also Like

1 komen

  1. hehe..alaa..ikut mood jugak nak update blog :) apa pun, berblog utk hobi dan juga ada untuk cari rezeki .. :)

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Advertise

Logo Sabahan Blogger
APDM SAPS

SABAHAN BLOGGER(DI BAWAH BAYU KAMI BERSATU)