SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

06 Oktober 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?




Hari ini terpanggil hati puan belog join segmen adik Lyssa Faizureen.Okey..Kenapa puan belog berblog? Heheheh..puan belog berblog masa habis pantang anak pertama. Masa tu seorang kawan ada blog dan puan belog terasa ingin berblog..jadi buat blog la. Masa tu nama blog CINTA HATIKU sebab dedikasi untuk suami dan anak pertama konon. Ha..URL siap guna nama mydaniaeryati dot blogspot dot com. Ha..Tu tujuan dulu-dulu...Kemudian terjebak secara mengejut bila kawan tu ajak register dengan nuffnang dan dia explain macam-macam..bla..bla..bla..belog ni boleh hasilkan duit.  ha..masa tu..terkejar2 duit la..(ahaksss..mata duitan betol!!!) tapi lama-kelamaan puan belog sudah tidak kejar semua tu. Sekarang berblog semata-mata untuk berkongsi dan rujukan diri sendiri. Untuk orang lain..insyaallah puan belog cuba jadikan blog ni sebagai rujukan orang. Apa yang menariknya pasal belog ni...hahahahah..BELOG INI BERWARNA MERAH DAN PUTIH...sebabnya puan belog suka dengan kaler ni...Dari dulu hingga kini saya memang menjadikan REDMUMMY dan CIKEPAL sebagai sumber inspirasi. Wahahahah..tapi jeles la saya tidak mampu jadi macam mereka berdua...

Okey..korang nak join..cepat-cepat join sebab sampai jam 9 malam ni saja.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...