Belog Aku ada penyakit!!! - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

22 Julai 2012

Belog Aku ada penyakit!!!

Pelik dan hairan...apasal sudah seminggu dua ni aku rajin blogwalking..tapi traffik masih macam tidak ada blogwalking? Paling pelik lagi..rakan-rakan se'Nuffnang' pun tidak tersenarai dalam list pelawat di akaun nuffnang aku? padahal kebanyakan blog-blog yang aku masuk tu rata-rata ada tempek iklan nuffnang. Jadi macamana langsung tiada rakan-rakan dari nuffnang masuk belog aku? kalau macam tu memang pelawat yang tiada akaun nuffnang aje la yang datang ke blog aku ni kan?...kah...atau ada sakit belog aku ni?..pelik aku tau...
Siapa-siapa ada masalah macam ni atau pernah alami masalah macam ni sila la share di sini..mau juga aku tau macamana dorang tangani masalah tu(kalau betul bermasalah)

Okey sekian...

NEW


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...