Futsal dan Saya - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

12 Mac 2012

Futsal dan Saya

Amboi...nampak bersawang blog merah ni..eheheheh..Maaf la rasanya sungguh lama aku tidak meng'update' blog ni. Alasan pertama...Jumaat lepas kami balik kampung. Di kampung biarpun line DIGI sangat kuat tapi masih tidak ada POWER untuk BROADBAND. Jadi ada baiknya tidak mengupdate blog dari menunggu dengan rasa sakit hati. Alasan kedua...seperti biasa..idea menaip kurang. Huh..sebenarnya TIADA! Alasan ketiga...MALAS...Ok cukup...

Pasal futsal. Esok kami ada kejohanan futsal tertutup kelab sukan dan rekreasi Taman Kinabalu. Sepatutnya tahun lalu dilangsungkan tapi asyik tunda..tunda dan tunda...akhirnya berlangsung jugak! Aku? ya..aku main dengan rasa nak tak nak saja. Almaklum tenaga bukan sama macam aku berstatus bujang. Ngahahaha...sekarang tulang pun macam nak jatuh ke lantai saja...Wajib minum susu anlene sudah ni bilang laki aku....(tapi aku jawab aku tidak suka sama itu susu..aku suka sama susu Nespray)

Ok la..lepas ni nampaknya aku mahu merajinkan diri untuk mengemaskini blog. Sebabnya ada BE di sini....rugi jika tidak dihargai..ngeheheheh...Okey tu aje..sekian.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...