VERIFICATION WORD di blog... - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

26 Februari 2012

VERIFICATION WORD di blog...


sebelum tu mau promo 
 anjuran





Terus terang aku katakan...asal aku jumpa benda ni di mana-mana blog...masa nak komen aje keluar benda ni..kompom la aku tekan butang X. Maaf la..bukan tak mo komen tapi kadang-kadang kalau aku rajin layan verification word ni buang masa rasanya...yerlah kalau sekali kau ikut ejaan word yang diberi tu betul..bagus la..kalau salah?..ha..bikin panas wooooo...


Apapun...agak-agaknya semua yang letak verification word dekat kotak komen tu adalah blogger baru. Tak pe...aku dulu pun begitu. Cumanya sekarang..aku faham maksud blogger-blogger otai yang menggalakkan agar TIADAKAN la verification word ni. Korang letak tak salah..tak berdosa pun..tapi kalau macam aku ni suka komen nak cepat...tak dapat menunggu la. Jadi terpaksa aku tinggalkan komen di kotak jerit aje yer....

Okey...sekian. Maaf kalau ada terasa hati..Tak de niat nak sakiti hati sesiapa....



Jangan lupa tau..singgah blog
dia ada anjurkan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...