VANILLA COKLAT - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

26 Februari 2012

VANILLA COKLAT


Jom join 

Dari mula drama ni disiarkan aku cuba cari kaitan antara tajuk dengan jalan ceritanya. Betul..sampai ke saat ini aku belum lihat kaitannya. (atau aku yang lambat pick up ni?)


Tapi hari ini tengok ulangan dekat TONTON DOT COM DOT MY baru dapat tangkat. Eheheheh...tengok episod 7 rasa best la pulak. Apa yang aku dapat dalam episod 7 ni? Zara dengan Amir macam ada rasa sesuatu sudah. Ohohoho..aku suka watak si Amir ni. Comel. Ada iras-iras Alif Aziz..Dan..pasal tajuk VANILLA COKLAT tu...patut la boipren si Zara ni selalu belikan dia aiskrim VANILLA..ala yang aiskrim kon balut kaler biru tu. Lupa nama watak Iqram Dinzly di Vanilla Coklat ni. Satu lagi...Zara sudah pandai buatkan hot chocolate untuk Amir. Maknanya...mereka usami isteri ni..suka vanilla dan coklat. Zara suka makan aiskrim Vanilla dan Amir suka minum hot coklat!

Selalu tak dapat tengok..sebab dalam masa yang sama Drama Bicara Hati pun sedang dimainkan. makanya aku tidur aje la..adilkan...dua-dua tak ditengok langsung...

Sekian


Jangan lupa tau..singgah blog
dia ada anjurkan

1 ulasan:

  1. Aku pun malas melayan drama2 tv3 ni... Xda mood sgt tgk tv klu malam.. Lgpun melalaikan. Drama time waktu solat, hmm!

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...