Wajah-wajah sekitar kursus dandanan dan solekan anjuran Nick’s Saloon dan Victoria Hair & Beauty - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

01 Oktober 2011

Wajah-wajah sekitar kursus dandanan dan solekan anjuran Nick’s Saloon dan Victoria Hair & Beauty

170920111204

   Ini gambar adalah…baju putih pendek rambut dan awek lawa itulah cikgu cikgi mekap dan dandanan kami masa itu. Lihat saja cikgu cikgi kami..cantik dan ayu kan. Paling aku suka tengok adalah cikgi yang baju putih seluar pink itu. Alahai…dari atas hingga bawah sungguh ayu dan cantik. Aku sangkakan anak dara..rupanya dah ada anak seorang umur 8 tahun plak tu. Apapun cikgi ni nama dia Valentina. Uh..suka nama dia macam orangnya juga. Cantekkkkkkkkkk…sepanjang kursus 3 hari aku mencuri tengok aje..hahahah..gatal. Nasib baik aku ni pempuan..kalau aku lelaki aku dah ngorat dah..

180920111220

Yang ni adalah gambar bersama rakan-rakan kursus yang sungguh kecoh. Uh…umur memang jumlahnya banyak..tapi bila tengok gaya memasing macam kanakm-kanak riang. Suka dengan mereka ni…Jangan silap nilai…antara 13 orang peserta 12 prang adalah pempuan dan selebihnya lelaki.

  Korang boleh tengok dia digambar ini nombor tiga dari akak yang baju pink belakang tu.

 

Dan paling aku hairannya(aku saja yang hairan) dia ni tererrrr mekap-mekap la… dan paling tak boleh lupa bila bab dia pasang bulu mata palsu ada bacaan la pulak…bacaannya “dengan kuasa sailormoon….”hahahah dia sebut balik-balik. Tergelak geli aku dengar dia sebut ulang-ulang….tapi best la..kawan dengan orang ni…

 

180920112136

 

Ha…inilah sifu aku. Mantooooppppppppppp owh sifu ni. Masa aku kawen dulu sifu ni la yang jadi mak andam aku. Suka dengan hasil kerja dia…suka dengan cara dia mengajar..lepas ni nak join lagi kalau dia anjurkan kursus…

 

170920112106 Last sekali…ini gambar aku dengan kekasih gelapku…(hahahah..kekasih yang sudah berkulit gelap sebab berjemur dengan matahri selama sebulan lebih) gelap sebab baris dibawah cahaya matahari. Ha..apa kau tak hitam sayang oiiiiiiii…aku mau sentuh kulit muka tu macam geli aje..sebab takut gelapnya melekat ditangan aku ni…

Haruslah bergambar dengan yang terchinta kan…ngahahahah…dan sangat suka bila dipuji..  “Ney…cantik la…” “ooo..jadi selama ni tidak cantik la…nda apa lepas ni mau beli beg mekap lepas tu hari-hari mekap biar lawa aje…”

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...