Takziah buat keluarga arwah Dania Emelda Aqasha - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

07 September 2011

Takziah buat keluarga arwah Dania Emelda Aqasha

klik SINI untuk ke blog akak ni
(pssttt..sesaja masukkan muka follower tu..muka aku ngeheheh..)

Semalam masa BLOGWALKING dengan server yang sangat lemah tenaga batin...aku terjumpa blog ini. Sebenarnya tahun lalu aku pernah masuk blog ni cuma laptop di format dan link yang aku simpan turut bersih. Apapun syukur bila jumpa kembali blog ini. Mungkin yang pertama kali masuk akan buat ayat cam ni " huh..apa yang menarik sangat dengan blog ni..bla..bla..bla.." Ya..mungkin ada juga yang terkata macam tu dalam hati kan...

Apapun bagi aku blog ni memang HARUS aku ikuti perkembangannya. (Jika ada) Jika tiada pun aku masih setia jadi pengunjung belog ni. 

Okey...pada aku...yang buat aku menjadi pengikut setia blog ni sebab kisahnya..perjalanan hidup si penulis dan dua orang anaknya. (kini tinggal seorang anak...) Dan lagi...nama arwah anak penulis blog ni sama macam nama anak aku DANIA...kalau nama anak aku DANIA ERYATI nama arwah anaknya DANIA EMELDA AQASHA

Hari ini sudah masuk ke 17 hari pemergian arwah adik Nia. Simpati pada ibunya(penulis blog)...juga mereka yang menyayangi arwah. Masuk ke blog beliau sendiri untuk mengetahui kisahnya. Aku yang baca blog ni semalam sampai menitiskan airmata walaupun tengah sakit-sakit. Terasa sejuta kesedihan dalam blog ni...arghhhhhhh....

Apapun...semoga Allah SWT membalas segala kekejian yang LELAKI dan WANITA itu lakukan. Aku doakan semoga akak Leen terus tabah dan insyallah temui kebahagiaan yang sebenar.

Ku sisipkan gambar yang dipetik dari belog beliau
ni gambar-gambar arwah adik Nia




Alfatihah buat arwah...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...