SI CANTEEK LISA SURIHANI BAKAL KAWIN DENGAN CIK ABANG YUSRI - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

15 Ogos 2011

SI CANTEEK LISA SURIHANI BAKAL KAWIN DENGAN CIK ABANG YUSRI

Ala…mustahil korang tidak tahu. Siapa yang bakal jadi suami Lisa Surihani ni. Lisa ni memang cantik. Sangat cantik. Aku suka aje bila dia berlakon memana…jahat atau baik aku suka aje. Tapi bila terbaca di satu blog yang yang bakal kawin dengan Incek Yusri KRU…aku jadi tidak suka (lupa di blog mana aku baca buat pertama kali tu…)

Jeles?Irihati? Cemburu? <---ala semua tu sama aje la maksud dia. Apapun bukan sebab cemburu okey…entah kenapa rasa KURANG suka bila tahu dia bakal kawin dengan Yusri. Tapi siapa aku untuk melarang kan? Agaknya incek Yusri sudah jumpa tulang rusuk dia yang hilang. Dulu dia silap tengok tulang rusuk dekat Erra….yang ni harap-harap betul la tulang rusuk kau tu incek Yusri.

Cantik dan sepadan. Ala………..mesti semua akan kata macam tu. Sudah memang Lisa Surihani tu lawa. Tapi aku tidak rasa Yusri itu KACAK ya…Tidak perlulah majlis yang super WEDDING OF THE YEAR…buat yang wajib kan bagus. Tapi..ni perkahwinan pertama Lisa Surihani, takkan ala kadar kan. Lagipun mesti ramai yang mahu menaja orang cantik macam Lisa.Wow…tidak sabar tengok muka pengantin Lisa Surihani.

Akhir sekali..ada juga aku terbaca di sebuah blog yang luah rasa keciwa…ngeheheh aku tau entri tu gurauan aje…apapun semua tu ketentuan Allah SWT. Mungkin itulah jodoh dorang. Kita ni siapa untuk melarang dan menegah…ehehehh..lagipun ada dorang mintak duit kau?..tak do kan….

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...