Jom Join HeartBeat||Tutorial Register Heartbeat - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

07 Mac 2011

Jom Join HeartBeat||Tutorial Register Heartbeat

Rasa irihati menggebu-gebu dengan Mama Zharfan ni...income dari HeartBeat mencecah RM400 lebih..cash out untuk kali kedua pulak tu. Aku register juga HB ni tapi tiadalah sampai dapat macam tu banyak..huhu..kerja orang malas kan...dok tempek banner tanpa mengajar dan bagi tutorial untuk register macamana nak bagi hasil?..

Okey la selain dari Nuffnang, Innity, ManggaAds...HeartBeat boleh bagi income pada kita. Ala...register pon free a.k.a PERCUMA!!!Lepas tu kalau ajak kengkawan register bawah u..korang akan dapat imbuhan. Lagi best HeartBeat ni kalau i click HB u...u click HB i pulak...fraud click dia tak kisah...tapi kena kira UV aje la...kalau u dok klik berjuta-juta lemon pada IP address yang sama kena kira satu aje..dan..HeartBeat TIDAK MENGHILANGKAN STATUS GLITERATI NUFFNANG.Jangan Risau erk...okey kawan-kawan..jom tambahkan pendapatan online dengan HeartBeat ikuti la langkah-langkah untuk register

Tutorial ini saya copy paste dari blog Mama Zharfan. Dan ni jumlah income Mama Zharfan









Mula-mula sila KLIK DI SINI


atau banner di bawah









2. Klik Icon Hearbeat seperti yang me bulatkan tu


3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan


4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue


5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah diatas



6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan diatas)
then isi kesemua maklumat yang diperlukan


7. Masukkan maklumat mengenai Blog anda (seperti contoh borang diatas)


8. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda...
then klik continue


9. Klik My HB!Affiliate untuk mendapatkan code iklan heartBeat



10. Klik GET A CODE (seperti lampiran diatas)


11. Copy Codeyang anda kehendaki(bertanda merah bulat), ada 4 code untuk iklan Heartbeat
 (seperti lampiran yang bertanda kotak merah blah atas)--setaip code adalah unik/tak sama utk setiap member heartbeat tau (mcm nuffnang punya code gaklah)

AFTER THAT TUTORIAL UNTUK PASTE CODE KE DALAM BLOG



 1. Pi Kat Design


2. Klik Add A Gadget 


3. Klik add HTML/JAVA SCRIPT then saveulangi cara yang sama untuk letak ketiga2 iklan berkenaan




4. akhir sekali DRAG gadget berkenaan ke kedudukan yang dikehendaki...




done!!
Ni kata-kata Mama Zharfan tempat saya copy ini tutorial...

selamat berheartbeat uolls!! 

jgn kedekut utk u click me i click u, sbb HB memang based on click2 yer--tak de isu fraud click! 
let's say, kalau 100 org click ur HB banner everyday, dh dpt RM4, kalau sebln ---RM4 X 30 days =RM120 kan..tak ke byk tu...., as side income from blogging, other than Nuffnang :) 
free money babe, takkan tak nak :p

if u click my HB, let me know kat cbox or ruangan comment, sbb me akan balas ur click tu--4 sen pun kalau ramai yg click, bermkana tu...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...