TIPS ISTIMEWA UNTU MERAIKAN HARI KEKASIH - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

05 Februari 2011

TIPS ISTIMEWA UNTU MERAIKAN HARI KEKASIH

Oleh sebab bulan februari adalah bulan berkasih sayang..(kawan aku bilang) maka di sini teringin la pulak buat tips-tips untuk couple-couple yang merancang mau celebrate kasih sayang dorang tu. 

okey...kalau mahu ikut tips ni bagus la..kalau tidak pun ...ada aku kisah? ngahahahah...

Tips-tips meraikan hari kekasih

1. Kalau mau berdating tu....sila la ke tempat awam. Jangan carik alasan mau tempat yang lebih privasi kunun. Padahal niat dihati tu lain...(esp lelaki)...kalu pergi tempat yang ada privasi jugak, ha sila baca tips kedua...

2. pastikan korang duduk jauh-jauh...jangan pulak alasan mau berkasih sayang, pegang-pegang tangan segala....kalau mau jugak begitu?...kat bawah tips 3

3. ni kalau sudah pegang-pegang tangan ni...ada la tangan tu yang gatal mau menjalar sana sini...ha...yang pempuan tu sila la sedar diri...cuba la korang bayangkan kalau tangan pak we kamu tu terpegang kurap ka kudis buta ka kat badan kamu?...hah tidak malu ka?...lain la kalau kamu tu perasan kulit halus macam sutera..mesti 'redha' jak kan...itu bodoh!

4. kalau semua perkara di atas terjadi...ha...tak mustahil sampai bab kiss kiss ni...hah..bek korang check nafas tu...berbau apa?...atau bayangkanlah pakwe korang tu...mulut dia ada ulser ker...jarang berus gigi ker?...korang nak jugak ke buat CPR?...hahaha..kalau nak jugak korang teramatlah bodoh lagi terdesak....baik kawin jak la...

5. Jika semua tips di atas tidak berkesan cuba korang tengok diri korang...macamana cara berpakaian?...menjolok mata ke?..atau setengah menjolok mata?...ha...kalau betul la kategori tu...korang memang minta-minta diraba sana sini...atau memang korang rancang sudah dari mula...eleh sengaja la tu menggoda kunun..bagi tengok lurah dendam yang tidak sedalam mana...bagi tengok punggung dengan pakai jeans pendek...(ala yang pendek bahagian pinggang tu)

6. lagi satu pulak...kamu yakin ker pasangan kamu tu ada mandi waktu pagi? (Perempuan) mekap aje tebaal..wangi badan macam pakai sebotol minyak wangi. tau-tau dua tiga hari tidak mandi. Ha..merasalah kamu daki dia. (Lelaki) Yang lelaki pula...kengkadang ada juga jenis pemalas mandi...ha...mungkin seminggu dua kali aje mandi...lagi la kamu untung merasa daki dia ni...

Kaum pempuan sila la sedarkan diri anda...lelaki ni kalau buat korang macam-macam dorang bukan rugi apapun..korang yang RUGI BESAR..sebelum buat sila fikir. Pakwe korang sekarang belum tentu jadik laki korang..ha, cian laki korang kalau pakwe kamu ni yang 'rasa' korang dulu kan....
yang kaum lelaki ni pulak..korang pun sedar diri la jugak.Bukan pempuan aje. Korang buat cam tu kalau termengandung nanti korang tau lepas tangan aje kan...rasa sedap berdua..tapi bila dah jadi gitu suruh tanggung si pempuan. Tentu korang pun tak mau kamu jadi orang kedua pada bini korang kan...jan asyik ingat sedap aje...kalau nak jugak pergi makan magie SEEEDAP...muahahaha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...