Huh!Cantik sangat ke Yuyu Zulaikha?!!! - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

13 Februari 2011

Huh!Cantik sangat ke Yuyu Zulaikha?!!!

Eh..siapa Yuyu Zulaikha yang Eryati maksudkan? Korang kenal dengan aweks ni tak? Ala yang nama dia Yuyu Zulaikha...Eryati baru aje tau kewujudan dia ni. tengah blogwalking...blogwalking..tersadai la ke belog si Yuyu ni. Pertama kali tersadai di belog dia..memula rasa cam orang bodoh aje. (ala biasalah..kalau sesiapa yang tersadai ditempat yang baru mesti muka bodoh la dia buat)


Apa yang menarik bila aku termasuk belog dia ni...first sekali aku suka tengok gambar profile dia. Sebelah muka aje. Daripada gambar tu aje aku lepak lelama di belog tu. Erm...seperti firasat hati Eryati...asal gambar macam tu mesti tau pasal mekap-mekap macam tu. (Hikhikhik...akak tak pandai mekap-mekap yer Yuyu...) Dan, terjumpa entri tutorial dia. Pasal tutorial ni...eryati memang tidak berpuashati sebab dia tak guna video. Kalau guna video ada juga pergerakan yang Eryati nampak...Please yuyu buat tutorial vidoe plak erk. Komen aku pasal semua gambar dia...OMG...dia memang gadis comel dan ayu. (bukan cantik) sebab apa bukan cantik...sebab wajah dia keanak-anakan (baby face gitu)

Hari ini kali entah ke berapa Eryati masuk belog dia. Memang lepak lelama...header dia sudah berwajah Yuyu Zulaikha. Cantik header tu...dan comel sebab ada wajah dia. Cuma....satu yang aku konpius...Kenapa nama dia Yuyu? Sedangkan Zulaikha sangat cantik..panggil ika ker..hikhikhik...kenapa yer Kena panggil Yuyu tak panggil Ikha?(sibuk aje aku pasal nama dia kan..)
maaf yer dik Yuyu..akak print screen tanpa keizinan..
Nak berkenalan dengan si awek comel dan ayu ni? Masuk sini


Rumusannya....Yuyu Zulaikha memang comel...samada dia mekap atau tidak...Eryati tetap tengok dia lawa aje..Ada sedikit macam Nora Danish yang kiut tu...Owh..Yuyu Zulaikha, apsal kau kiut macam tu? Boleh bagi akak sikit tak?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...