Ekspidisi Jejak kasih di Sandakan - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

13 April 2010

Ekspidisi Jejak kasih di Sandakan

Merujuk kepada tajuk di atas. Macam menarik aje bunyinya...kan. Hari ini kurang idea mahu buat post. Tadi buka emel, dapat emel pasal xpdc ini. Rancangan family sebenarnya...Sandakan...Sebut pasal Sandakan ni, 10-13 Jun ni pun ke sana juga..Insyaallah. XPDC ni 29-31 Mei ini...Dengan membawa anak-anak jalan jauh ini, aku rasa kurang yakin la pula...

Nanti risau pula dikata tidak bagi kerjasama...fikir...dan fikir...perlukah pergi atau tidak?...Time bulan Jun nanti tu, misi untuk sukan jabatan...Anak-anak tidak dibawa. tapi kalau pasal jejak kasih ini takkan tidak mahu bawa anak-anak? Kan?Risikonya pada anak-anak aje la. Aku sudah merasa jalan jauh naik kereta. Ya Allah...sakit pinggang ooo...inikan pula kalau anak-anak.

Psssssssssttttt...tinggalkan anak-anak untuk sukan pun rasa kurang senang. Bukan apa...my SIL tu sewel...karang anak-anak aku habis dikerjakannya...anaknya sendiri bukan dipeduli...memang SI*L my SIL ni.ada hati mahu berlaki...tapi perangai mengalahkan jalang!huhuhu...apa perlu aku buat?

1 ulasan:

  1. hntr dkt rmh mira la. hehe :D
    erm, why dont sis hntr dkt saudara terdekat, yg blh dipercayai :)

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...