Nur Iman - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

02 Januari 2010

Nur Iman

malam ni aku tetiba mau tinguk drama...Nur Iman. Macam beshhh aje.Sebabnya pelakonnya adalah Vanidah Imran. Eiii aku suka dia...nak layan jap drama ni...jom la tengok di TV 3...sambil makan kentang goreng +minum susu kacang berperisa jagung...(huhuhu...kunun mau diet...ni apa kes?asyik menternak lem ak yang sudah sedia banyak!)
Huhuhuhu....sunyi sepi...sebaB my princess & prince kiut sudah pun titun. Huhu...tu la kalau durang lum tidur mulut aku asyik membebel jak...si kakaknya nakal sangat...tv ditekan sana sini..."elooo...mama mo tinguk sin chan okey...." ekekekek...
ok la Nur Iman telah stat...mo tinguk luk...nanti aku kembali menaip lagi...

2 ulasan:

  1. Hello Lady, happy new year and all the very best of 2010. I love your blog and the colours you use, very eye catching. And nice header title too, 'Cinta hati ku'.
    You stay young and keep a song in your heart and have a great new year. Best regards, Lee.

    BalasPadam
  2. salam
    hai.. i watch this movie but not finish coz sleepy. macam mana ending nya...

    jemput singga umah kecik kita

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...