homestay + family day - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

14 Disember 2009

homestay + family day

              semalam kami g survey 1 tempat homestay ni...nama dia homestay slagon. Napa nama dia gtu? aku lum tanya lagi sma tuan punya homestay, dlm kapla ni mmg pertanyaan tu masih berlegar² lagi. Tuan punya homestay ni Dr.Othman...lupa la apa bin dia...sebelum ni lum  pernah lagik masuk kwsn dimana terletaknya homestay ni.Huhuhuhu...korang konpius ka? ini homestay  di Ranau Sabah bah...korang leh lawat ni website dia slagon. Mana tau korang terpigi di Ranau ni. Selepas g survey semalam....tempat ni not bad jugak la.
Ekceli kami wat family day 18-20 Dis ni. Malangnya semua resthouse yg ada dekat dgn kg.Lohan ni penuh...Resthouse Poring Hot springs pun Full!...terpaksa la cari pilihan len.
             Family day kami ni utk sblah mama aku. Tahun² sudah wat di Tebobon aje...tahun ni wat kat Ranau la plak. Mama aku ni anak sulung jadi kiranya kena bagi penghormatan lah utk wat di Ranau. Huhuhu...
             Semenjak akhir² ni aku terajin la plak wat N3 tiap² ari. Sebenarnya aku terbaca hasil catatan Melz dan aku telah tersedar untuk Rajin.Wakakaka...apakah ayatku ini. Bengong! apapun..incik Melz ni la tmpt aku merujuk sket². Sbb dia pernah jawab pertanyaan aku...betul la kita mesti peramah dgn blogger².(biarpun tak peramah di luaran?)
             Ya ...sesiapa aje yg tersinggah di blog ini sila la bertegur sapa dgn aku ya...aku nda sombong jugak bah...

6 ulasan:

  1. Hehehe..byk kesan MELZ kepada bloggers...Happy blogging ya...keep up a good work..

    Komen skit :Font hijau bagi saya susah nak baca..terlampau terang...

    BalasPadam
  2. thn depan ktorg pun ada famili day...xsabar nk tunggu...

    BalasPadam
  3. maybe nak bubuh nama slogan tapi tersilap tulis time register kat jabatan homestay malaysia.eceh,cam wujuk je jabatan homestay malaysia.hehe

    BalasPadam
  4. sabah... waaa... jauhnye. cam best je

    BalasPadam
  5. Thnx tuan blog coz jadikan blog mel sebagai rujukan..teramatlah mel hargainya :) mel berharap dapat meningkatkan lagi prestasi mel terhadap semua orang :) ENjoy blogging keh

    BalasPadam
  6. salam.. bess nyer cuti.. aku tak de cuti.. huhu

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...